USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İhanet Apo’yla aynı masaya oturmaktır

İhanet Apo’yla aynı masaya oturmaktır
13-04-2013 19:09
Google News

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili sözlerine, bu saatten sonra BDP İl Başkanı Eyüp Eroğlu’na Tokat’ın dar geleceği uyarısını yaptı.

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına çok sert tepkiyle cevap verdi. Başkan Eroğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu’nu BDP İl Başkanı yaptı. Başkan Polat, BDP İl Başkanı Sayın Eroğlu’nun Genel Başkanımıza ithamları olduğunu hatırlatarak, “57’nci hükümet döneminde yaşanan krizle bankalarla ilgili bir takım açıklamalar yapmış.  Tabi bu arkadaşımız biraz bilgi yoksulu daha siyasette bebe, üç gün önse TÜSİAD heyeti Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımızı ziyaret ettiler. Üç gün önceki haber Türkiye gündemini biraz takip etmiş olsa bu kadar gaflet ile bir açıklama yapmaz idi. TÜSİAD heyetinin aynen söylediği sözler şunlar ‘’57’nci hükümet bankacılıkta sert ve ciddi tedbirler almışlardır. Ve aldığı bu tedbirler sayesinde kriz kısa sürede atlatılmıştır. Ve bugünde 57’nci Hükümet döneminde alınan tedbirle ve yapılandırmalar neticesinde bankacılık ve finans sektörü sağlam olarak bugüne kadar gelmiştir. AKP’de bu 57’nci Hükümet döneminde alınan tedbirle semelisini almaktadırlar. O gün hatırlanırsa daha önceki hükümet dönemlerinde ki, gevşek bankacılık politikaları sayesinde bir hortumlamaya girişilmiş.  Banka sahipleri ceza evlerine girmiştir. Bankacılık denetleme kurulu aktif hale getirilerek hesapları denetim altına almıştır. Ve geçmiş dönemlerde yapılmış hortumlanma 57’nci hükümet döneminde engellenmiş ve yaşanan kriz kısa sürede atlatılmıştır. Bunu BDP İl Başkanı Sayın Eroğlu’na da hatırlatmak isteriz.

Ve yine Sayın Eroğlu haddini aşan bir cümle ile bunu bağlamış. Bunu da nasıl bağladı. Nasıl bir mantıkla bağlama yaptı onu da bilmiyorum. Ama Sayın Başbakanları, Genel Başkanları da bir tuvalet açılışı yapılıyor. İşte biz ülkeye 1000 tuvalet vardı. 2000 bin tuvalete çıkardık diyip sonuçta Bahçeli’de haindir gibi bir mantıksız cümle ile işi bağlayarak bir şeyler elde etmeye sağlıyor. Bu bir akıl tutulmasıdır. Paniktir. Paniklerin sebebi de yapılan son anketlerdir. Son anketlerde bu AKP hükümetinin ve yandaşlarının yıkım projelerini, bölünme projelerini milletimiz tasvip etmemekte ve bunun neticesinde de anket sonuçlarını yansımaktadır.  AKP oyu hızlı erimekte ve iktidardan uzaklaşmaktadır.  Tabiî ki bu iktidardan uzaklaşma yapmış olduğu yolsuzluk, hırsızlık suçlarında bedelini ödeme zamanı geldiği anlamındadır. Bu bedel ödeme korkusu bunları paniğe sürüklemiştir” dedi.   

İhanet Apo’yla aynı masaya oturmaktır

MHP’li Polat Başkan Eroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ihanet içerisindeki sözlerini ise çok ağır bir dille eleştirdi. Başkan Polat, “BDP İl Başkanı Sayın Eroğlu’na birkaç cümle ile ihanet nedir?  Ona tekrar geçmiş zamanlarda ders vermiştim. Yine siyasetin abisi olarak birkaç ders daha vereyim. Ufkunu açayım. BDP İl Başkanı Eroğlu’na ‘’ ihanet Apo’yla aynı masaya oturup, birlikte yürümek, birlikte anayasa yapmaktır.  İhanet PKK’ya yaranmak, şirin gözenmek için resmi kurumlardan T.C levhalarını indirmek, polis araçlarından Türk Bayrağını çıkartmaktır. İhanet 70 yılda kurulan fabrikaları kapatmak yabancılara peşkeş çekmektir. İhanet Tokat Sigara Fabrikasını kapatmaktır. İhanet eli silahlı PKK’lılarla Nevruzda omuz omuza hayal çekmektir. İhanet haçlılarla bir olup Irak’ta Müslüman kanı dökmektir. İhanet ABD’li askerlerin sağ salim dönmeleri için dua etmektir. İhanet Libya’da haçlılar ile birlikte Müslüman kanı dökmektir. İhanet Suriye’de İsrail, ABD, İngiltere ile birlikte Müslüman kanı dökmektir.  İhanet dinsiz PKK’ya devlet kurdurmaktır.  Tüm bunları yapmak ihanet bunları yaparken de Müslüman’ım demek münafıklık dır. Tekrar altını çiziyorum. Tüm bunları yapmak ihanettir. Bunları yaparken de ben Müslüman’ım demek   Hz. Ömer’in tanımıyla münafıklık dır.

AKP’den istifa edin  

Ben AKP İl Başkanına ve yöneticilerine tavsiyem biran önce PKK ve iş birlikçisi AKP’den istifa etmeleri, yine tekrarlıyorum. PKK ve İsrail iş birlikçisi AKP’den istifa etmeleri biraz onurları var ise, kalplerinde zerre kadar iman var ise, vatan sevgisi kaldı ise istifa etmeliler.  Yoksa ileride değil milletin çocuklarının yüzüne dahi bakamazlar.

Eroğlu’na Tokat caddeleri artık emniyetli değildir

Ve yine Eroğlu’na şunu demek istiyorum. Devlet Bahçeli’nin ağzına adını alırken önce bir besleme çekecek.  Kırk kere düşünecek  ve ettiği cevapların bir bedeli olduğunu aklına getirecek. Bu saatten sonra Ülkücü Hareketin liderine, Türk dünyasının bilge liderine ihanetle suçladığı zaman Tokat gibi bir yerde Tokat Eyüp Eroğlu için artık caddelerinde rahat gezebileceği, emniyetli gezebileceği rahat bir yer değildir.  Bununda uyarısını yapıyorum.  En kısa zamanda özür dilemeli yoksa yine belirttiğim gibi Tokat bunlar için çok emniyetli bir yer olmaz.  Tokat Halkına da şunu sesleniyorum. Ve BDP İl Başkanı Eroğluna’da şunu ifade etmek istiyorum.  AKP’ye verilen oylar BDP’ye gidiyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45